Film: Muzica in Sange

Un nou film o sa apara in 2010, Muzica in Sange, o sa se poata download de pe site din ziua in care apare filmul, ramaneti aproape, Genul acestul FilmMuzica in sange” este de Comedie, Drama.
In Filmul Muzica in sange, este vorba despre un baiat “LELE” de 11 ani care are este o stea a manelelor, care il are ca producator pe, nimeni altu decat Dan Bursuc. Asteptam sa apara filmul si sa vedem ce o sa fie de el, tine minte adresa: RAZVEEE.COM aici o sa afli toate noutatile despre filmul “Muzica in sange” de aici o sa il poti descarca odata ce apare. Muzica in sange Film 2010 Dan Bursuc.

11 thoughts on “Film: Muzica in Sange

 1. roxana

  yo vreau sal descarc dar nul găsesc….
  decad încerc și nu reușesc!!!!!!!!!!!!
  al vreau acum!!!!!!sal vad!!!!!!

 2. razvy

  ma mie nu imi plac manelistii ba din potriva ii urasc dar nu pot spune ca am cv cu lele. cei drept e tare ia facut pe toti… in fine , filmul cred ca este un mare succes pentru el si cei care ii critica pe dan bursuc , dan bursuc la ajutat pe lele sa ajunga ce a ajuns…

 3. Mangaliotu

  Sunt singurului care are filmul. L-am urcat pe vreo 2 site-uri dintre care unul il arata in claritate buna.

  Pentru cei care doresc link-ul va astept pe id-ul meu. ” djmangaliotu@yahoo.com

 4. Mangaliotu

  Pai normal ma..Gura Furaciuni astia..au copiat filmul de unde l-am uploadat eu, si lau urcat la ei pe site cu ajutorul celor de la megavideo =)))

  Sa va fie rusine.. Dati-mi add in lista sa va arat filmul original..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *