Adevarul despre aplicatia WoWApp

Wow AppGata, imi sterg whatsapp-ul, probabil ati auzit de aplicatia de chat WoWApp care iti da tie, celui care o foloseste 70% din castiguri inapoi si tu poti alege sa pastrezi banii sau sa ii donezi la un ONG ( sa fim seriosi, nici un ROMAN nu o sa ii doneze la ONG-uri) am vazut astazi un filmulet pe facebook cu un baiat mai amuzant, cu un accent usor de taran, de la el am auzit de aplicatie, el avea deja cam 100 de euro in cont si s-a laudat ca o sa ii doneze, fraier, ce sa faci.

Sa vorbim despre aplicatie.

WOWAPP este o aplicatie prin care comunici cu prietenii prin mesaje text, audio si video call gratis,
gen whatsapp, facebook messenger, skype si inca vre-o 50 de milioane de aplicatii de genu, DAR, aceasta aplicatie se lauda ca poti face bani cu ea, pentru ca ei iti dau inapoi 70% din bani care ii castiga ei. Eu mi-am instalat aplicatia, au si o versiune pentru calculator, si aia am instalato sa vad cum sta treaba.

Cum se incepe? Prima data ai nevoie de un cont, pe care il poti face AICI, te invit eu pentru ca altfel nu poti, e doar pe baza de invitatie. Faci contul complectezi datele corecte dupa care descarci aplicatia din AppStore sau Google Play, sau este si versiune pentru WINDOWS dar DOAR pe calculator nu si pe telefoanele cu windows ( v-ati bucurat deageaba cei cu windows pe telefoane, HAHaH@ )

Dupa ce ai instalat si aplicatia, intrati in ea, logati-va, intrati la setari si acolo o sa va scrie undeva “Advertise me” dati pe el, si bifati-l sa fie pornit.

In dreapta sus unde scrie EARNINGS vor fi afisate castigurile, succes.

Lasa-ti un comment cu parerea voastra ( parerea mea? o prostie dar incercam, poate facem de un suc in oras )

 

Cat ocupa aplicatia?
R: Serios?

Pot face 1000 de euro pe luna ?
R: Da, in Anglia la contructii

Cati bani ai castigat?
R: O folosesc de 1 ora, deci nimica. dar daca vrei sa incepem deodata sa probam aplicatia, intrati aici si faceti cont si dupa descarcati aplicatia, Atentie, deci nu oricine poate sa isi faca cont, DOAR PE BAZA DE INVITATIEI

Faceti cont aici: Creaza Cont, va invita Razvan, adica eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *