Activitatea de videochat aduce milioane de dolari in romania

Activitatea de videochat a inceput sa se dezvolte in romania inca din anul 2000 si a intrat in legalitate in anul 2003 prin legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei completata de legea 496/2004.

Activitatea de Videochat consta in conversatiile purtate cu suport video/audio si text cu diferite categorii de persoane din toata lumea. Aceste conversatii sunt platite cu un pret ce variaza intre 1.99$ si 10$ pe minut.

ModeleVideoChat.com este unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din Romania si ne povesteste in mare ce inseamna sa fi model intr-un studio de videochat.

“A fi model in activitatea de videochat implica in primul rand dorinta de a socializa cu persoane din toate colturile lumi, caracteru, atentia si seriozitatea conteaza mai mult decat aspectul fizic in acest domeniu. Continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei practica depinde exclusiv de fiecare model in parte, conversatiile si discutiile dintre modele si membri sunt strict personale si confidentiale, nimeni ne avand dreptul sa va invadeze intimitatea.”

Activitatea de videochat implica si cateva cerinte minime din partea celor care vor sa o practice acestea fiind urmatoarele: Varsta minima implinita 18 ani, cunostinte minime de limba engleza/franceza si bineinteles cunostinte elementare de folosire a calculatorului.

Acestea fiind spuse nu ramane decat la alegerea voastra sa decideti daca e momentul sa traiti o viata mai buna, datorita venitului substantial din aceasta activitate.

One thought on “Activitatea de videochat aduce milioane de dolari in romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *